skip to Main Content

“Η συνεργασία με τον Γιάννη και τους συνεργάτες του ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη. Μας πρόσφεραν λύσεις για όλα, έκαναν όμορφη και ποιοτική δουλειά και φρόντισαν να λύσουν λεπτομέρειες που εμείς δεν είχαμε καν προβλέψει. Η επικοινωνία ήταν άριστη, ο Γιάννης ήταν πάντα διαθέσιμος, ευγενής και φρόντιζε να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο ότι συζητάγαμε. Ακόμα και με αλλαγές-προσθήκες της τελευταίας στιγμής από μέρους μας, παρέδωσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα εντός προγράμματος και εντός μπάτζετ.”

Καλή συνέχεια!!

Ευτυχία

Κυψέλη Ευβοίας

Όταν προέκυψε η ανάγκη για ανακαίνιση σπιτιού θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι χρονοβόρο και πολύ δύσκολο. Μένοντας μακριά από το σπίτι που θα ανακαινιστεί η επιλογή τεχνικής εταιρείας ήταν μονόδρομος.
Αποδείχτηκε σωτήρια και σοφή καλύτερη επιλογή, άψογοι επαγγελματίες, με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν. Γιάννη σε ευχαριστούμε για όλα , είσαι πάνω από όλα άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας. Συνέπεια και τιμιότητα στο έπακρον .Όλοι στην ομάδα σου είναι σωστοί επαγγελματίες, ξέρουν να προτείνουν λύσεις και σου δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας.
Μπράβο σας και χίλια. Ευχαριστώ., το αποτέλεσμα της ανακαίνισης ήταν πέρα από τις προσδοκίες μας, αυτό τα λέει όλα. Το κόστος χαμηλότερο από ότι περιμέναμε.
Ευχαριστούμε και πάλι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ

Ζωγράφου Ιοκάστης

«Εξαιρετική εταιρεία με συνέπεια κι επαγγελματισμό που διαθέτει σοβαρά συνεργεία για κάθε εργασία ανακαίνισης. Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε επακριβώς και είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.»

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλές δουλειές

Όλγα Κ.

Νέα Σμύρνη Ικονίου

Σας ΣΥΝΙΣΤΩ ανεπιφύλακτα την εταιρία Ιωάννης Κιολέογλου και συνεργάτες, υπό την επωνυμία, Gimak.gr

Με το παρόν, θέλω να τους εκφράσω τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μου!!!

ΕΤΑΙΡΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΙΜΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΠΑΡΑΜΜΙΛΛΑ !!!

Επαγγελματισμός στο έπακρο (απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού, συνεχής και συνεπής επικοινωνία, απόλυτος έλεγχος του έργου, πλήρης επιτήρηση, τήρηση των προθεσμιών, κλπ ).

Πραγματική και πλήρης γνώση του θέματος σε όλα τα επίπεδα ακόμη και στο επίπεδο νόμιμης εκτέλεσης των εργασιών. Πλήρης και επεξηγηματική ανάλυση του προσωπικού σας σχεδίου.

Εξαιρετικά κατανοητές εξηγήσεις μετά την επεξεργασία της δικής σας ανακαίνισης και πληροφορίες για οτιδήποτε προέκυψε. Γραπτή και αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων και χρονοδιάγραμμα πληρωμών με σύγχρονη προσφορά τιμής.

Απόλυτη κατανόηση του προσωπικού σας γούστου με προτάσεις/συστάσεις για ένα σωστό, πρακτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την εκτέλεση και τις τεχνικές των εργασιών (γιατί και πως οι τεχνικές αυτές έπρεπε να ακολουθηθούν).
Έξυπνες προτάσεις διαρρύθμισης των χώρων, υλικά πρώτης ποιότητας, καλαίσθητα και πρακτικά.

Απόλυτη και άμεση εξυπηρέτηση από δικούς τους εξωτερικούς συνεργάτες τους με τους οποίους συνεργάστηκα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Αμέριστη προσοχή στις λεπτομέρειες και εξαιρετικά προσεκτική καθοδήγηση και έλεγχος των συνεργείων όπως και ανελλιπής έλεγχος μέχρι την πλήρη αποπεράτωση των εργασιών.

Μετά από μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο, η καλή μου τύχη με οδήγησε στην εταιρία Γιάννης Κιολέογλου και Συνεργάτες.

Σημειώστε ότι, από το πρώτο ραντεβού με τον κ. Γιάννη Κιολέγλου, πείστηκα ότι θα συνεργαστούμε. ΄Ετσι κι έγινε.

Εάν λοιπόν ψάχνετε ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ, για μερική ή ολική ανακαίνιση,  δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον κ. Γιάννη Κιολέογλου.

Όσον για την ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, συγκριτικά με όσες προσφορές έλαβα, η προσφορά τους αποδείχτηκε, η πλέον ποιοτική και οικονομική, με ελάχιστη τελική απόκλιση!!!

Τους ευχαριστώ και πάλι
Ελένη

Αμπελόκηποι Κριμαίας

Συνεργαστήκαμε μα τον κύριο Κιολέογλου για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος. Χωρίς προηγούμενη σύσταση τον βρήκαμε από το Internet Η επιλογή ήταν σωστή!
Μας έκανε εντύπωση η ταχύτητα στη διεκπεραίωση της εργασίας του και η συνέπεια στη διεξαγωγή των εργασιών.
Ότι έγραφε η προσφορά που μας έδωσε αυτές οι εργασίες έγιναν όλες.
Το internet δίνει βήμα σε σωστούς επαγγελματίες.

Άννα Κ

Αθήνα Κορυζή

Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία, άψογος στην δουλειά του κ το συνεργείο του!! Η παράδοση της ανακαίνισης του σπιτιού ήτανε στην προκαθορισμένη ημερομηνία! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ανακαινίσει το χώρο του!!

Νίκος Π

Βύρωνας Οδεμησίου

Γενική ανακαίνιση διαμερίσματος, Σαλόνι-κρεβατοκάμαρες-κουζίνα-μπάνιο με ταυτόχρονη κατοίκηση.
Είχαμε κάνει προηγούμενη ανακαίνιση προ 20ετίας όπου επιλέξαμε εμείς τα συνεργεία και απολαύσαμε την εμπειρία της (ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΖΑΣ) σε όλο της το μεγαλείο (χρόνος, προγραμματισμός, κόστος, ποιότητα εργασίας, αφερεγγυότητα, ανεντιμότητα κλπ).
Η επιλογή εξειδικευμένου σε ανακαινίσεις μηχανικού θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαραίτητη και η αμοιβή του πλήρως δικαιολογημένη.
Επιλέξαμε την Τεχνική Εταιρεία Μ. Κιολέογλου & Συνεργάτες όπου ο κ. Ιωάννης Κιολέογλου επιμελήθηκε και διεκπεραίωσε όλη τήν ανακαίνιση.
Ακριβής στο ραντεβού του ο κ. Κιολέογλου μας επισκέφθηκε στο διαμέρισμα είδε και άκουσε με προσοχή τις επιθυμίες μας συμβάλλοντας θετικά στην τελική επιλογή των εργασιών και την οικονομία τού έργου.

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Μολονότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε περίοδο COVID 19 ο προγραμματισμός των συνεργείων ήταν εξαιρετικός και η ποιότητα τους υψηλού επιπέδου.
– Πλήρης ανακαίνιση λουτρού, αντικατάσταση μπανιέρας με ντουζιέρα δαπέδου PIETRA, νέα πλακάκια τοίχου και δαπέδου, έπιπλο μπάνιου δικής μας σχεδίασης, πλήρη αλλαγή υδραυλικών σωληνώσεων, γραμμή πλυντηρίου, Βάνα ελέγχου παροχής νερού, εντοιχισμένο καζανάκι GROHE, κρεμαστή λεκάνη.
– 2 Κρεβατοκάμαρες, τρίψιμο  και γυάλισμα παρκέ. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο στην προετοιμασία των χώρων, πλήρες άδειασμα και πολύ καλή κάλυψη στις ντουλάπες καθώς η σκόνη εισχωρεί παντού.
– Κουζίνα, τοποθέτηση βινυλικού δαπέδου, ρύθμιση ντουλαπιών και διόρθωση φθορών τού χρόνου.
– Μπαλκόνι, τα μάρμαρα τρίφτηκαν, γυαλίστηκαν και αδιαβροχοποιήθηκαν.
– Βαψίματα, όλο το διαμέρισμα, πόρτες και ντουλάπες βάφτηκαν.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς προβλήματα εντός τού προκαθορισμένου χρόνου και τού συμφωνηθέντος τιμήματος.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία με την εταιρεία Μ.ΚΙΟΛΕΟΓΛΟΥ &  Συνεργάτες τούς οποίους συνιστούμε ανεπιφύλακτα για τον επαγγελματισμό, αξιοπιστία, φερεγγυότητα και ήθος τους.

Ευχαριστούμε

Κάτια & Χαράλαμπος Σ

Παλαιό Φάληρο Κάτια & Χαράλαμπος

Μοναδική συνεργασία με τέλειο αποτέλεσμα και οικονομικό!
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εξαιρετική δουλειά με συνέπεια, καθαριότητα και επαγγελματισμό. Τους ευχαριστώ πολύ.

Συγχαρητήρια στην Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε και το τέλειο αποτέλεσμα. το Χρονοδιάγραμμα που μου έδωσαν το τήρησαν και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι άψογοι επαγγελματίες. Συστήνω την Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες ανεπιφύλακτα και σε άλλους γνωστούς μου

Βρήκα την Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες ο μέσα από το διαδίκτυο. Η ανακαίνιση έγινε όλα όπως ήθελα αλλά και όπως είχαμε συμφωνήσει!!!Η παράδοση έγινε ακριβώς στην ημερομηνία που είχε καθοριστεί και λίγο νωρίτερα μπορώ να πω από το καθορισμένο. Έμεινα ευχαριστημένη και από τον Κιολέογλου Γιάννη όσο και από τους συνεργάτες του. Όλοι σεβάστηκαν και το χώρο μου και τη πολυκατοικία και δεν είχα κανένα παράπονο από τους γείτονες μου. Συγχαρητήρια για τη καλή δουλειά ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με την Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες είχαμε μια υπέροχη συνεργασία. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκπληκτικό , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία .

Απίστευτη δουλειά! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!