skip to Main Content
Ανακαίνιση Διαμερίσματος, όσα πρέπει να ξέρεις για το 2023

Ανακαίνιση Διαμερίσματος, όσα πρέπει να ξέρεις για το 2024

Η ανακαίνιση διαμερίσματος δεν είναι μία απλή διαδικασία. Απαιτεί χρόνο, χρήματα και φυσικά ένα πολύ καλό πλάνο εργασιών, αναγκών και προτεραιοτήτων, ώστε να γίνει σωστή δουλειά.

Οι παράμετροι στους οποίους πρέπει να δώσετε σημασία κατά την διαδικασία της ανακαίνισης είναι πολλοί. Ας επικεντρωθούμε στα πιο σημαντικά βήματα, για να κάνετε μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού, όσο το δυνατόν με περισσότερη οργάνωση.

Μερική ή Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Μερική ή Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα, με το οποίο και θα πρέπει να ξεκινήσετε, είναι να καταγράψετε τι πρέπει να αλλαχτεί και να αντικατασταθεί με νέες συσκευές ή εργασίες. Η καταγραφή των εργασιών θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις μετέπειτα κινήσεις, καθώς δεν θα υπάρχει άγχος, πίεση και δεν θα προκύπτουν συνεχώς νέες εργασίες που είχαν ξεχαστεί.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα σε αυτή τη φάση, πέρα από τις εργασίες, είναι να καθορίσετε και το budget, το οποίο διαθέτετε για την ανακαίνιση. Δεν είναι εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς να έχει υπολογιστεί ο οικονομικός παράγοντας.

Επικοινωνήστε μαζί μας 210 9342548

Συσχετίζοντας τα δύο παραπάνω βήματα και «ζυγίζοντας» τι είναι πιο ωφέλιμο για το διαμέρισμα, αλλά και για εσάς τους ίδιους, θα καταλήξετε στον κατάλληλο τύπο ανακαίνισης. Αν το διαμέρισμα έχει ανάγκη απλά από ανανέωση σε κάποιους χώρους ή αλλαγή ορισμένων συσκευών θα προχωρήσετε σε μερική ανακαίνιση. Από την άλλη, αν ο χώρος χρήζει περισσότερων αλλαγών ριζικής σημασίας, ίσως αξίζει να προχωρήσετε σε εργασίες ολικής ανακαίνισης σπιτιού.

Ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας

Ανακαίνιση μπάνιου & κουζίνας

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία από τις πιο χρήσιμες εργασίες και πρέπει να δίνεται προτεραιότητα, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργικότητα και να καλύπτονται οι βασικές καθημερινές σας ανάγκες. Η αναβάθμιση θα πρέπει να γίνει τόσο σε λειτουργικό επίπεδο με την αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, όσο και σε αισθητικό επίπεδο με όμορφα χρώματα, πλακάκια και νέα έπιπλα, που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι αυτός, που χαλαρώνουμε με ένα ζεστό μπάνιο στο τέλος κάθε ημέρας.

Δωρεάν προσφορά 210 9342548

Το ίδιο σημαντική είναι και η ανακαίνιση κουζίνας. Οι σταθερές και σύγχρονες εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών συστημάτων είναι προαπαιτούμενο, ώστε να προχωρήσετε στη διαμόρφωση της κουζίνας στο αισθητικό κομμάτι με νέα ντουλάπια και συσκευές. Σημαντικό σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού είναι να υπολογίσετε να έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, συρτάρια, ντουλάπια κ.α.

Όποιον τύπο ανακαίνισης και να επιλέξετε, το μπάνιο και η κουζίνα είναι τα πρώτα δωμάτια του διαμερίσματος, που κρίνεται σημαντικό να ανανεωθούν και να γίνουν όσο το περισσότερο λειτουργικά. Με αυτή τη πρακτική το ακίνητο ανεβάζει την αξία του και είναι πιο εύκολο να ενοικιαστεί ή να πουληθεί.

Ενεργειακή αναβάθμιση διαμερίσματος

Ενεργειακή αναβάθμιση διαμερίσματος

Για εσάς που ανακαινίζετε ένα ακίνητό εν έτη 2023, είναι σημαντικό να προτιμήσετε νέες τεχνολογίες και συστήματα, καθώς και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο σπίτι, ενεργειακά αναβαθμισμένο. Η πρακτική αυτή θεωρείται αναγκαία, ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

> Περισσότερα για την ενεργειακή αναβάθμιση – ανακαίνιση.

ενεργειακή αναβάθμιση - ανακαίνιση

Οι ειδικοί στην ανακαίνιση διαμερίσματος

Η κατασκευαστική εταιρία στην οποία θα εμπιστευτείτε την ανακαίνιση, είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, για την όλη διαδικασία, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα. Η Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες είναι μια τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1960.

Είμαστε δίπλα σας από την αρχή της διαδικασία της ανακαίνισης ως το τέλος, βλέποντας μαζί βήμα βήμα ό,τι χρειάζεται. Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δειτε προηγούμενα έργα της ομάδας μας από ανακαίνισης, ώστε να εξακριβώσετε την ποιοτική, ασφαλή και με έμφαση στη λεπτομέρεια δουλειά μας.

Μία ακόμα υπηρεσία που προσφέρουμε, είναι ο φωτορεαλισμός. Παρουσιάζουμε την τελική μορφή της ανακαίνισης του διαμερίσματος με τρισδιάστατα σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν την αναλυτική περιγραφή της κάτοψης του χώρου, τον φωτισμό, τα υλικά, τα χρώματα και τα έπιπλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής της ανακαίνισης.

💡 Tip: Αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, καλέστε μας τώρα και επωφεληθείτε από δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, συμβουλές από μηχανικό και προσφορά στα μέτρα σας!